PonPon Pidou

PonPon Pidou, in 2020 gekroond tot eerste Belgian Burlesque Queen, danst al meer dan 25 jaar. Oorspronkelijk is zij een turnster die ook jazzballet volgde. Op zoek naar nieuwe uitdagingen, is haar stijl geëvolueerd naar funk, urban en hiphop. Als leerkracht lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie heeft ze van haar hobby's haar beroep kunnen maken. Na de geboorte van zoon nummer 4, ging ze op zoek naar wat meer vrouwelijke energie en vond dit in de burlesque wereld. Al snel kreeg ze de glitter, glamour & tease microbe te pakken en werd PonPon Pidou geboren...

Jack Lumber

Jack Lumber

Jack Lumber is een 20-tal jaren geleden gebeten door de dansmicrobe. Na enkele jaren Streetdance op nationaal niveau, zag hij zich echter genoodzaakt voorrang te geven aan zijn carrière. Dankzij enkele kansen die zijn werkgever hem bood, heeft hij zich kunnen scholen in het lesgeven en kon hij deze ervaring de afgelopen 3 jaar omzetten in praktijk.
Het podium is echter altijd blijven roepen en onder aanmoediging van zijn huidige partner, Dame Delight, ontdekte hij Burlesque.
Verbaasd dat er zo weinig mannelijke dansers zijn, wil hij hier dan ook samen met Pearl Burlesque verandering in brengen.

Pearl Ivy

Pearl Ivy, winnares van Miss Pin Up Beardsterdam 2018 en finaliste Miss Pin Up international 2018, was al van jongs af aan niet van het podium te slaan. De passie begon met klassiek ballet, maar het verlangen naar verder experimenteren nam de bovenhand. Met roots in moderne dans, tapdans, Afrikaanse dans en hip hop is deze performer met attitude op constante queeste naar nieuwe manieren om deze stijlen te combineren, haar horizon te blijven verruimen en haar grenzen te verleggen.

Redhead Redemption

Redhead Redemption staat al van in haar kindertijd op het podium. Ze begon als koormeisje in een operettegezelschap en zong later enkele grotere partijen in een aantal producties. Daarnaast deed ze ook een paar jaar moderne dans en hiphop. Zo'n vijf jaar geleden kwam ze in contact met burlesque, en het voelde meteen als thuiskomen. Zelfzeker, maar met een zacht kantje, ontdekt en ontplooit ze haar vrouwelijkheid in de uitlaatklep die burlesque voor haar is.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now